Rreth nesh

Ltd. (i referuar si Solar-LIT) është një ndërmarrje novative me teknologji të lartë që integron R&D, prodhimin, shitjet dhe shërbimi në fushën e teknologjisë së re të energjisë. Kompania përqëndrohet në ofrimin e operimit inteligjent dhe robotë të mirëmbajtjes, programet, Shërbimet dhe zgjidhjet e përgjithshme për operacionin dhe mirëmbajtjen e centraleve fotovoltaike për ndërmarrjet e reja të krijimit të energjisë fotovoltaike. Ndërmarrja synon të nxisë aftësinë e përgjithshme të operacioneve të stacioneve të energjisë fotovoltaike dhe të përmirësojë të ardhurat e përgjithshme të stacioneve të energjisë fotovoltaike. Përmbani filozofinë e korporatës të "përudhës së tregut, fitues së cilësisë, zhvillim innovativ, dhe ndjekja e shkëlqimit", dhe përpiqeni të krijosh më shumë vlerë për klientët, punonjësit dhe shoqërinë! Ltd. Tani merr selinë e Xiamen si qendra e R&D, prodhimi dhe furnizimit, dhe vendos gjashtë qendra shitje dhe mbështetje teknike anembanë botës për të ofruar shërbime të efektshme dhe të përshtatshme për operacionin dhe mirëmbajtjen e robotit në zonën e projektit .. Tani, biznesi i Xiamen Lanxus mbulon tregjet vendas e ndërkombëtare dhe kapaciteti i instaluar i robotëve ka arritur më shumë se 4 GW. Projektet tipike përfshijnë DEWA 4 250 MW, DEWA 5 900 MW, Sudair 1.8 GW, Jeddah 300 MW, në Emiratët e Bashkuara Arabe. Xiamen Lanxu Technology Co., Ltd. peshë e lehtë, besueshmëria e lartë dhe mirëmbajtje të përshtatshme. Nga projektimi në prodhimin, ajo miraton metoda të besueshme profesionale dhe kontrolli i cilësisë, të tilla si APQP, DFMEA, PFMEA,

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Pse pastrimi PV është i domosdoshëm për performancë optimale: Çelësi për maksimumin e prodhimit të energjisë diellore

Faqja H1: Fuqia e Sistemeve të Energjisë diellore dhe Photovoltaic Kërkesa në rritje për burime të energjisë së ripërtëritëshme ka bërë energji diellor Zgjedhje popullore në mbarë botën. Sistemet fotografike (PV) janë shfaqur si një mjet të qëndrueshëm dhe miqësor mjedisit për të shfrytëzuar energjinë diellore. Megjithatë, për të siguruar performancë optimale dhe për të maksimizuar prodhimin e energjisë, pastrimi i rregullt PV është thelbësore

2023-09-21 Shih më shumë

Pastrimi i përgjithshëm: përmirësimi i efektshmërisë dhe qëndrueshmërit

Hyrje: Në sektorin e përditshëm të nevojave të lehta industriale, veçanërisht në fushën e pajisjeve të pastrimit sanitar, Koncepti i pastrimit agrivoltaik është shfaqur si një metodë premtuese për të rritur efektshmërinë dhe qëndrueshmërinë. Duke kombinuar bujqësinë dhe energjinë diellore, pastrimi agrivoltaik ofron zgjidhje novative që mund të përfitojnë profesionistët në këtë fushë. Ky artikull shqetësohet

2023-09-20 Shih më shumë

E ardhmja e pastrimit të bujqësisë: udhëtime dhe innovacionet

Tabela e përmbajtjeve 1. Shfaqja: Evolucioni i Agrivoltaikëve 2. Rëndësia e pastrimit të sistemeve të Agrivoltaikës. 3.2 Metodat e pastrimit pa ujë 3.3 Vetëpastrimi i sipërfaqes 3.4 Sistemet e pastrimit me AI. në Agrivoltaic Pastrim 4.1 Drones për pastrimin e Panelave 4.2 Anti-Siling 4.3 Solar-

2023-09-20 Shih më shumë

Pastrimi i Agrivoltaic: Përmirësimin e qëndrueshmërisë dhe efektshmërinë në industrinë e higjienës dhe pastrim

Pastrimi i Agrivoltaikës është shfaqur si një zgjidhje në fushën e higjienës dhe pastrimit, kombinimi i përfitimeve të energjisë së ripërtëritëshme dhe praktikave të qëndrueshme për të revolucionuar industrinë. Në këtë artikull, Ne do të eksplorojmë se si ky metodë novative po rrit qëndrueshmërinë dhe efektshmërinë në prodhimin e higjienës dhe prodhimeve të pastrimit. Koncepti i agrivoltaics përfshin kokën

2023-09-19 Shih më shumë

Si të zgjedhësh pajisjen e pastrimit të duhur për të pastruar për nevojat e tua

Përmbajtja Të kuptojmë rëndësinë e pajisjeve të pastrimit të Agrivoltaik. Veçësia dhe produktiviteti 2.2 përshtatësia dhe përshtatja 2.3 Gjatësia dhe cilësia 2.4 Veçori 2.5 -Efektiviteti 2.6 lehtësia e operacionit dhe mirëmbajtjes 2.7

2023-09-19 Shih më shumë

Përmirësimi i efektshmërisë dhe jetëgjatësisë: pastrimi PV për funksionin optimore

Sistemet fotografike (PV) kanë fituar popullaritet të madhe në industrinë e prodhimit të lehtë, revolucionizim mënyrën se si ne e përdorim energjinë diellore. Këto sisteme, megjithatë, kërkojnë mirëmbajtje të rregullta për të siguruar paraqitjen optimale dhe jetëgjatësinë. Në këtë artikull, Ne shqyrtojmë në rëndësinë e pastrimit të PV-së dhe eksplorojmë përfitimet e ndryshme që u ofron bizneseve në higjienë dhe pastrim furnizimi

2023-09-18 Shih më shumë

Pastrimi i Mjetit PV: Një faktor kyç në besueshmërinë e Sistemit

Përmbajtja Të kuptojmë rëndësinë e pastrimit të PV-it. Pastrimi i PV-së 3.1 Prodhimi i energjisë dhe efikasiteti Dëmtimet dhe defektet të mundshme 4. Rrezë e lënë pastrimin e PV 4.1 Zvogëlimi i energjisë 4.

2023-09-18 Shih më shumë

Rëndësia e pastrimit PV në industrinë e mjeteve të pastrimit të përditë

Si një konsulent profesional në industrinë e përditshme të mjeteve të pastrimit, E kuptoj rëndësinë e pastrimit PV për të siguruar efektshmërinë dhe jetëgjatësinë e sistemeve të ndryshme të PV-ve. Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë rëndësinë e pastrimit të PV-së dhe si lidhet me industrinë e mjeteve të pastrimit të përditshëm, posaçërisht në fushën e pajisjeve të tjera të higjienës dhe pastrimit. Mjetiliteti PV

2023-09-17 Shih më shumë

Shih më shumë