Rreth nesh

Ltd. (i referuar si Solar-LIT) është një ndërmarrje novative me teknologji të lartë që integron R&D, prodhimin, shitjet dhe shërbimi në fushën e teknologjisë së re të energjisë. Kompania përqëndrohet në ofrimin e operimit inteligjent dhe robotë të mirëmbajtjes, programet, Shërbimet dhe zgjidhjet e përgjithshme për operacionin dhe mirëmbajtjen e centraleve fotovoltaike për ndërmarrjet e reja të krijimit të energjisë fotovoltaike. Ndërmarrja synon të nxisë aftësinë e përgjithshme të operacioneve të stacioneve të energjisë fotovoltaike dhe të përmirësojë të ardhurat e përgjithshme të stacioneve të energjisë fotovoltaike. Përmbani filozofinë e korporatës të "përudhës së tregut, fitues së cilësisë, zhvillim innovativ, dhe ndjekja e shkëlqimit", dhe përpiqeni të krijosh më shumë vlerë për klientët, punonjësit dhe shoqërinë! Ltd. Tani merr selinë e Xiamen si qendra e R&D, prodhimi dhe furnizimit, dhe vendos gjashtë qendra shitje dhe mbështetje teknike anembanë botës për të ofruar shërbime të efektshme dhe të përshtatshme për operacionin dhe mirëmbajtjen e robotit në zonën e projektit .. Tani, biznesi i Xiamen Lanxus mbulon tregjet vendas e ndërkombëtare dhe kapaciteti i instaluar i robotëve ka arritur më shumë se 4 GW. Projektet tipike përfshijnë DEWA 4 250 MW, DEWA 5 900 MW, Sudair 1.8 GW, Jeddah 300 MW, në Emiratët e Bashkuara Arabe. Xiamen Lanxu Technology Co., Ltd. peshë e lehtë, besueshmëria e lartë dhe mirëmbajtje të përshtatshme. Nga projektimi në prodhimin, ajo miraton metoda të besueshme profesionale dhe kontrolli i cilësisë, të tilla si APQP, DFMEA, PFMEA,

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Pse pastrimi i përshtatshëm i PV-së është thelbësore për efektshmërinë optimale të energjisë.

Përmbajtja Të kuptojmë rëndësinë e pastrimit PV. : Pasojat e Panelat e ndyra diellore 4. Mbajtjen e efektshmërisë optimore të energjisë nëpërmjet pastrimit të rregullt... Pastrimi i PV 6. Metoda e efektshme e pastrimit për sistemet e PV-së 7. Kërkohet shpesh.

2023-09-27 Shih më shumë

Udhëheqja Ultimate për pastrimin e PV-ve: këshillat dhe truke për një sistem të pastër të shkëlqyer.

2023-09-26 Shih më shumë

Pastrimi i modulit: këshilla thelbësore për mirëmbajtjen e efektive

Hyrje: Në fushën e prodhimit të lehtë, veçanërisht brenda industrisë së higjienës dhe pajisjeve pastrimi, Pastrimi i modulit luan një rol vendimtar në sigurimin e gjatësisë dhe efektivitetit të pajisjeve të ndryshme. Ky artikull synon të japë këshilla thelbësore dhe njohuri praktike për profesionistët që kërkojnë të ruajnë dhe të pastrojnë modulet me efektshmëri. Duke ndjekur këto udhëzime, mund të optimizosh.

2023-09-26 Shih më shumë

Rrëndësia e pastrimit të rregullt të modulit në jetën e përditshme: sigurimi dhe siguri

Përmbajtja 1. Hyrje 2. Modulet e kuptimit dhe rëndësinë e tyre 3. Përfitimet e pastrimit të rregullt të modulit 3.1 3.2 Funksionet e pajisjeve 3.3 Moduli i pastrimit 4.1 Udhëzimet e përgjithshme të pastrimit 4.2 Modulet specifike 4.2.1 Pastrimi i Panelave Diellore

2023-09-26 Shih më shumë

Të kuptojmë pastrimin e modulit: Një drejtim për profesionistët

Titulli: Udhëheqja e domosdoshme për pastrimin e modulit në hyrjen e industrisë së pastrimit Sanitar: Në botën dinamike të prodhimeve të lehta industriale, mbajtja e pastërtisë dhe higjienës është më e rëndësishme. Si profesionistë në fushën e mjeteve dhe prodhimeve të pastrimit sanitar, është jetësore të kuptosh pastrimin e modulit. Kjo udhërrëfyes i plotë do të shfrytëzojë në rëndësinë e pastrimit të modulit dhe do të japë vlera

2023-09-25 Shih më shumë

Udhëheqja e fundit për pastrimin e modulit: Çdo gjë që ju duhet të dini

Përmbajtja Pse i pastrimit të Modulit i çështjeve 2. Përfitimet e pastrimit të rregullt të modulit 3. Metodat e përbashkët e pastrimit të Modulit Për pastrimin e modulit 5. këshilla për efektive Moduli i pastrimit 6. Pyetje të bëra shpesht (FAQ) 7. Konklusioni --- # # # 1. Faktimi: Pse moduli i pastrimit të gjërave të pastrimit luan një rol thelbësor në maksimumin e efektshmërisë dhe të efektshmërisë Rendiment

2023-09-25 Shih më shumë

Udhëzimi Ultimate për pastrimin e kartovit PV

Paraqitja: Mbajtja fotovoltaik e karportit (PV) Pastrimi i sistemit është vendimtar për maksimimin e prodhimit të saj të energjisë dhe sigurimin e shfaqjes së saj afat-gjatë. Në këtë udhërrëfyes të përgjithshëm, ne do të shfrytëzojmë në botën e pastrimit PV të karportit, Duke ju siguruar njohuri praktike dhe këshilla eksperte për të mbajtur efektshmërinë e sistemit tuaj. 1. Të kuptojmë Sistemet PV të Carportit: Sistemet PV të karportit janë një novativë

2023-09-24 Shih më shumë

Udhëheqja e fundit: Si ta pastroni sistemin tënd PV të sigurt dhe me efektshmëri të sigurt

Përmbajtja: 1. Përgatitja për pastrimin e sistemit 2: Mjet dhe pajisje thelbësore 3. Siguria e Parë: Prekues dhe Masa për të ndjekur 4. Hap-pa-pas-pasi Udhëzues: Si të pastroni sistemin PV tënd të karportit 5. Praktikat më të mira për mbajtjen e një sistemi PV të pastër 6. Pyetje që bëhen shpesh. 7.

2023-09-24 Shih më shumë

Shih më shumë