Rreth nesh

Ltd. (i referuar si Solar-LIT) është një ndërmarrje novative me teknologji të lartë që integron R&D, prodhimin, shitjet dhe shërbimi në fushën e teknologjisë së re të energjisë. Kompania përqëndrohet në ofrimin e operimit inteligjent dhe robotë të mirëmbajtjes, programet, Shërbimet dhe zgjidhjet e përgjithshme për operacionin dhe mirëmbajtjen e centraleve fotovoltaike për ndërmarrjet e reja të krijimit të energjisë fotovoltaike. Ndërmarrja synon të nxisë aftësinë e përgjithshme të operacioneve të stacioneve të energjisë fotovoltaike dhe të përmirësojë të ardhurat e përgjithshme të stacioneve të energjisë fotovoltaike. Përmbani filozofinë e korporatës të "përudhës së tregut, fitues së cilësisë, zhvillim innovativ, dhe ndjekja e shkëlqimit", dhe përpiqeni të krijosh më shumë vlerë për klientët, punonjësit dhe shoqërinë! Ltd. Tani merr selinë e Xiamen si qendra e R&D, prodhimi dhe furnizimit, dhe vendos gjashtë qendra shitje dhe mbështetje teknike anembanë botës për të ofruar shërbime të efektshme dhe të përshtatshme për operacionin dhe mirëmbajtjen e robotit në zonën e projektit .. Tani, biznesi i Xiamen Lanxus mbulon tregjet vendas e ndërkombëtare dhe kapaciteti i instaluar i robotëve ka arritur më shumë se 4 GW. Projektet tipike përfshijnë DEWA 4 250 MW, DEWA 5 900 MW, Sudair 1.8 GW, Jeddah 300 MW, në Emiratët e Bashkuara Arabe. Xiamen Lanxu Technology Co., Ltd. peshë e lehtë, besueshmëria e lartë dhe mirëmbajtje të përshtatshme. Nga projektimi në prodhimin, ajo miraton metoda të besueshme profesionale dhe kontrolli i cilësisë, të tilla si APQP, DFMEA, PFMEA,

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Pastrimi pa përpjekje u bë i lehtë: takoni me robotin automatike pastrim

Përmbajtja Rritja e robotëve automatike të pastrimit 2. Si funksionon robotët e pastrimit automatik? 3. Veçoritë dhe përfitimet kryesore të robotit të pastrimit automatik 4. Aplikimet dhe rastet përdorimi 5. Krahasimet e pastrimit automatike Robotë për metodat e pastrimit tradicional 6. Pyetje që bëhen shpesh (FAQ) 7. Konklusioni 1. Udhëtimi: Rritja e robotëve automatike të pastrimit në tod

2023-10-03 Shih më shumë

Zbuloni të ardhmen e pastrimit me robotë automatike pastrime

Ndërsa teknologjia përparohet, industria e pastrimit ka parë novacione të rëndësishme që synojnë ta bëjnë jetën tonë më të lehtë dhe më të përshtatshme. Një gjë e tillë është roboti i pastrimit autonom. Në këtë artikull, do të shqyrtojmë në botën magjepsëse të këtyre robotëve dhe do të shqyrtojmë se si po formojnë të ardhmen e pastrimit. Robotët automatike e pastrimit janë makineri inteligjente të projektuara për të pastruar të ndryshëm.

2023-10-02 Shih më shumë

Revolvizoni rutinën tuaj të pastrimit me një robot automatike pastrim

Përmbajtja Të përqafojmë të ardhmen e pastrimit të pastrimit - përjetoni mirësinë e pastrimit autonom. Duke ruajtur zgjidhjet e pastrimit me Robotë Autonome - Trajtoni pa përpjekje detyrat e pastrimit të përditshëm - Maksimizimi produktivitetin me të Pastrimi automatik 3. Teknologjia e Avancuar për një pastër të papërshkrueshëm.

2023-10-01 Shih më shumë

Rëndësia e pastrimit të PV-së: Një udhërrëfyes për të ruajtur panelat diellore

Hyrje: Sistemet fotovoltaike (PV) janë bërë një zgjedhje gjithnjë e më popullore për energjinë e ripërtëritëshme. Megjithatë, shumë pronarë të shtëpisë nuk e dinë rëndësinë e pastrimit dhe mirëmbajtjes së rregullt për këto panele diellore. Në këtë udhëzim, do të shqyrtojmë pse pastrimi PV është thelbësor dhe të sigurojmë kuptueshmëri të dobishme për individët në pastrimin e shtëpisë Industria. 1. Maksimizimi

2023-09-30 Shih më shumë

Zbuloni rëndësinë e pastrimit të rregullt PV-së: Përmirëso efektshmërinë dhe jetëgjatësia e zgjatjes së panelave Diellore

1. Shfrytëzimi i fuqisë së energjisë diellore. 3. Si funksionojnë panelet e diellit? 4. Rëndësia e pastrimit të rregullt PV a. Maksimizimi i efektshmërisë: Pastrimi i Rrugës në Prodhimin Optimal të Energjisë b. Jetëshgjatësia: Mbrojtja e panelave diellore nga dëmet. 6. DIY kundër pastrimit profesional: W

2023-09-29 Shih më shumë

Pastrimi i PV-it në çati: Një udhëheqje për të ruajtur panelet e diellore

Pastrimi i PV-it: Një udhërrëfyes për të ruajtur hyrjen e Panelave të Jusës: Mbajtja e një sistemi të pastër dhe të funksionuar mirë është thelbësore për maksimimin e prodhimit të energjisë dhe jetëgjatësia e saj. Në këtë artikull, Ne do të eksplorojmë rëndësinë e pastrimit të PV-së dhe do t'ju japim të kuptueshme të vlefshme mbi praktikat më të mira për të mbajtur panelet e juaj diellore. Duke shfaqur në më të mirën e tyre. 1. Pse është çati

2023-09-28 Shih më shumë

Dobitë e pastrimit PV për një ambient më të pastërt

Ndërsa kërkesa për energji të qëndrueshme rritet, shumë individë dhe biznese po kthehen në panelet diellore në çati për të shfrytëzuar fuqinë e diellit. Megjithatë, është vendimtare të sigurohet që këto panele të mbahen rregullisht dhe të pastrohen për të maksimuar efektshmërinë dhe jetëgjatësinë e tyre. Në këtë artikull, do të shqyrtojmë rëndësinë e pastrimit të PV-së dhe si kontribuon në një mjedis më të pastër.

2023-09-28 Shih më shumë

Maksimizimi i prodhimit të energjisë diellore: rëndësia e pastrimit të rregullt PV-së

Treguesi i përmbajtjeve 2. Efektet e vëllaut dhe të mbeturinave në panelet e diellorës 3. Rëndësia e çatit të rregullt PV Pastrimi 4. DIY vs. Pastrimi profesional i Panelit Diellore. vitet e fundit, Energjia diellore është shfaqur si një burim kryesor i energjisë përtëritëse, duke ofruar shumë mjedisore e

2023-09-28 Shih më shumë

Shih më shumë